main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

SPAANSE CURSUS IN DE HEILIGE VALLEI VAN DE INCA’S

Urubamba: amauta
onze school biedt de unieke mogelijkheid om Spaans te studeren op drie verschillende locaties, die op hun eigen manier een beeld geven over de verschillende aspecten van de Peruaanse cultuur. De mooie stad in Cusco, het regenwoud van Tambopata en het pittoresque dorp in Urubamba, dat gesitueerd is in de Heilige Vallei van de Inca’s. Door de hoogte, 2800 meter, is het klimaat milder in vergelijking met Cusco. Hier kun je het ware Peru ontdekken, alsof je eeuwen in de tijd bent teruggegaan.

SPAANS IN DE HEILIGE VALLEI VAN DE INCA’S

Residencia: Cusco Het Spaanse programma in Heilige Vallei bevat dezelde hoge kwaliteit als in Cusco omdat de docenten op alle lokaties werken. In onze school Urubamba verblijven de studenten samen met de docenten in het schoolgebouw, waar ook de kamers, de keuken en de gemeenschappelijke ruimten zijn. Hierdoor hebben de studenten ongekende mogelijkheden om ook buiten de lessen om Spaans te spreken en te horen. De lessen zullen of in de morgen of in de middag plaatsvinden. De lessen zijn zo ingeroosterd, zodat de groep de mogelijkheid krijgt om samen excursies in de middag te doen, zoals wandelen, fietsen, paardrijden en het verkennen van de vallei.

ONZE SCHOOL IN DE HEILIGE VALLEI VAN DE INCA'S

De school in Urubamba is opgedeeld in een slaapgedeelte en een studeergedeelte en heeft een leuke, zonnige tuin met fruitbomen. Het gebouw is net buiten de stad gelegen, omgeven door besneeuwde bergtoppen en typische huisjes. Verder is er een grote gezamelijke zitkamer met een open haard.

ONZE SCHOOL TIP

Deelnemers aan het Heilige Vallei programma hebben zo positief over dit programma gesproken, dat we alle studenten aanbevelen om deel te nemen aan dit programma in de Heilige Vallei. Er zijn eindeloze mogelijkheden om het studeren te combinaren met sightseeing en de studenten genieten van de rust van het Peruaanse leven, weg van de drukte en het toerisme van Cusco.

Praktische informatie over de locatie in de Heilige Vallei

Urubamba is een klein, rustig stadje in de Heilige Vallei, ongeveer 40 kilometer van Cusco (ruim 40 minuten met de bus). Accommodatie wordt verzorgd in twee-persoons of drie-persoons kamers (de meeste met een eigen toilet). Onze school organiseert het transport van Cusco naar Urubamba, elke zondag: het programma loopt tot zaterdag. Alle maaltijden en studentenaktiviteiten, excursies en wandelingen zijn inbegrepen.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: