main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

Leer Spaans in Cusco, Peru

Onze talenschool in Cusco in Peru, op een symbolische steenworp afstand van de oude Inca stad Machu Picchu, biedt de unieke mogelijkheid Spaans te studeren in Cusco, terwijl je volledig in de Peruaanse cultuur ondergedompeld bent. Extra activiteiten, zoals Quechua Taal Cursussen, workshops over Latijnsamerikaanse cultuur en dagelijkse studenten activiteiten, maken van ons taleninstituut een unieke school in het beroemde en charmante Cusco, de voormalige hoofdstad van het Inca Rijk.

Ons taleninstituut heeft haar eigen schoolgebouw, op slechts drie minuten loopafstand van het central plein in Cusco, de Plaza de Armas. Het gebouw huisvest ook het gezellige studentenhuis met een zonnig terras. Ons eigen in-house reisbureau Dos Manos (www.dosmanosperu.org) organiseert een interesant programma met weekendexcursies naar onder andere Machu Picchu, Puno, het Titicaca Meer, Arequipa, de Colca Canyon. Daarnaast is Dos Manos tour operator van de wereldberoemde Inca Trail - uiteraard, met korting voor onze studenten.

Onze cursussen Spaanse worden op drie verschillende locaties in Peru aangeboden: in de mooie stad Cusco, in de pittoreske Heilige Vallei van de Inca's en in het Regenwoud van Tambopata. Profiteer en leer Spaans op onze verschillende taalscholen, die elk een ander aspect van de Peruaanse cultuur belichten. Daarnaast biedt ons vrijwilligerswerk programma, naast de mogelijkheid om dagelijks Spaans te spreken, de unieke ervaring om in Cusco Peru te wonen en werken.

Vrijwilligers Programma:

voluneer Onze school's Vrijwilligers Programma biedt de unieke gelegenheid om in Perú te wonen en werken om zo de rijke culturele diversiteit uit de eerste hand te beleven en de Spaanse taal te oefenen... lees meer »

Excursies en Vrije Tijd:

cusco Een dynamisch, interessant en aangenaam vrije-tijds programma, dat een goede aanvulling is op de taalcursus, maakt deel uit van alle Spaanse lesprogramma's van AMAUTA... lees meer »

Groepscursus:

course Al onze groepslessen beginnen elke maandag van het jaar. We werken met gemiddelde 8 tot 10 verschillende (sub) niveaus. De lessen vinden plaats tijdens de ochtend of middag en er zitten maximaal zes studenten in elke groep... less meer »

Familie Programma:

family program Steeds meer families komen naar Peru om deel te nemen aan de Spaanse taalprogramma’s. AMAUTA is dan ook trots op haar AMAUTA Familie Programma kunnen... less meer »

Spaans in het Tambopata Regenwoud:

students onze school Spanish School komt elk jaar met nieuwe en verfrissende mogelijkheden om het leren van de Spaanse taal te combineren met het reizen door diverse delen van Peru... less meer »

Inca Beschaving:

quechua Kom meer te weten over deze indrukwekkende, oude beschaving in onze vernieuwde INCA cursus met lezingen, excursies, videos en foto’s... lees meer »

Student Testimonials:

class This area is designated for our students to voice their thoughts and their experiences about their time at Amauta.Maybe you will be one of the next students to be posted on this page!... lees meer »

Contact Us:

students We would love to give your more information regarding our programs in Peru.Please feel free to contact us any time... lees meer »

Spaanse in de Heilige Vallei van de Inca’s:

student onze school biedt de unieke mogelijkheid om Spaans te studeren op drie verschillende locaties, die op hun eigen manier een beeld geven over de verschillende aspecten van de Peruaanse cultuur... lees meer »

Accomodatie:

acommodation Voor wie een intensieve cursus Spaans op locatie volgt, is passende huisvesting van groot belang. AMAUTA biedt daarom op dit moment maar liefst drie verschillende soorten accommodatie in Cusco: verblijf bij locale gastgezinnen ('normaal' en 'plus'), onze eigen Studentenhuizen, waarvan het eerste... lees meer »

Students Activities

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: