main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco main square cusco
german
english
france
italy
sweden
Spain
netherlands

SPANSKA PROGRAM I INKORNAS HELIGA DAL

Urubamba: amauta
Vår skola Spanish School erbjuder den exceptionella möjligheten att delta i spanska programmet på tre olika orter, var och en ort framhäver olika aspekter av den peruanska kulturen: den vackra staden Cusco, regnskogen Tambopata och den pittoreska byn Urubamba i Inkornas Heliga Dal. Pga. en lägre höjd (2800 meter) är klimatet varmare än i Cusco. Här kan du utforska Peru och känna att du är verkligen fördjupas i kulturen.

SPANSKA I HELIGA DAL

Residencia: Cusco Heliga dal Spanska programmet behåller den höga standarden på undervisningen eftersom alla vår skola lärare roterar mellan de olika orterna. I Heliga dal bor lärarna tillsammans med studeranden på skolområdet, vilket ger studeranden en bättre möjlighet att öva sin spanska. Lektionerna äger rum antingen på morgonen eller sent på eftermiddagen, vilket ger tid för den mängd olika möjligheter som finns för att utforska dalen, antingen vandring, cykling eller ridning. Förutom de två guidade fotvandringarna (per vecka) som är inkluderade i programmet i Heliga dal, finns det en mängd fotvandringar för den självständiga äventyraren.

VÄR SKOLA I HELIGA DAL

Den nuvarande skolbyggnaden är indelad i ett sov- och ett studieområde och har en härlig, solig trädgård med fruktträd. Byggnaden befinner sig lite utanför Urubamba, omringad av snötoppade berg och typiska hus. Det finns ett stor gemensamt utrymme med en öppen brasa.

VÅR SKOLA REKOMMENDERAR

De som deltagit i vårt Heliga dal program har talat så väl om platsen att vi rekommenderar att alla studeranden studerar en del av spanska programmet i Heliga Dal. Heliga dal programmet ger oändliga möjligheter att kombinera exkursioner med spanska kursen och studeranden kan njuta av lugnet och intimiteten av det traditionella peruanska livet, borta från bullret i turistcentret Cusco.

Praktisk information om orten Heliga dal

Urubamba är en liten, lugn stad i Heliga dalen, ungefär 40 km från Cusco (40 protokoll bussresa). Logi erbjuds i antingen dubbel- eller trippelrum med gemensam toalett (6 nätter). vår skola ordnar transport för lärare och studerande från Cusco till Urubamba varje söndag, programmet pågår till följande lördag. Alla måltider är inkluderade i programmet så som även studerande aktiviteter och exkursioner/fotvandringar.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: